Gerelateerd nieuws

PowerQ

Geen spannender markt op dit moment dan die van de energie wereldwijd. Door risicomanagement toe te passen en strategie voor de lange(re) termijn te ontwikkelen worden kosten echter beheersbaar, zegt Loek Hulsbergen, directeur van PowerQ.

De Chief Energy Officers van PowerQ zijn op dit moment de sparringpartner in energie voor meer dan honderd bedrijven en organisaties in Nederland. PowerQ koopt collectief energie in voor grootverbruikers. “Organisaties die grofweg tussen een half miljoen tot tien miljoen omzet zitten,” zegt Loek Hulsbergen.

In deze hectische tijd waarin de prijzen door het dak gaan en er veel onzekerheid heerst als gevolg van alle ontwikkelingen in de wereld is juist dat van groot belang. We realiseren gemiddeld gezien lagere prijzen door gebruik te maken van een combinatie van marktanalyse en toekomststrategie die onze klanten voorspelbaarheid en prijsstabiliteit geeft.

PowerQ biedt hen naast energie-inkoop een langetermijnstrategie middels de recent geïntroduceerde dienst PowerQ 2-Get-There. “Onze consultant komt op locatie om de efficiëntie in energie te begeleiden voor de lange termijn.”

PowerQ biedt klanten met SolarQ een mogelijkheid om middels zonnepanelen de energierekening een stukje terug te brengen. “Inmiddels hebben we al meer dan honderd projecten gedaan, variërend van driehonderd tot tweeduizend panelen.”

www.powerq.nl

 

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven