Gerelateerd nieuws

Ook ISDE-subsidie mogelijk voor één isolatiemaatregel

Tot nu toe moesten huiseigenaren twee of meer isolatiemaatregelen nemen om voor ISDE-subsidie in aanmerking te komen. Deze voorwaarde wordt verruimd: vanaf 1 januari 2023 kan ook voor één maatregel subsidie worden aangevraagd. Die maatregel moet dan wel na 2 april 2022 zijn uitgevoerd.

 

Subsidie voor (glas)isolatie

Huiseigenaren kunnen sinds 1 januari 2021 subsidie aanvragen voor energiebesparende maatregelen via de ISDE-regeling: Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing. Glasisolatie valt ook onder deze regeling. Met de aanpassing per 1 januari 2023 wil de overheid meer woningeigenaren aanmoedigen om hun woning te isoleren.

Nu ook subsidie voor één maatregel

Tot nu toe ontving men tot 30% korting op de kosten van twee of meer isolatiemaatregelen. Voor het nemen van één maatregel is er vanaf 2023 15% subsidie beschikbaar. Die maatregel moet dan wel uitgevoerd zijn na 2 april 2022. Voor het lagere subsidiepercentage is gekozen om mensen te stimuleren om toch ook een tweede maatregel te nemen.

Flyer geactualiseerd

OnderhoudNL Glas biedt u een handige digitale flyer over ISDE die u kunt gebruiken richting uw particuliere opdrachtgevers. De hierboven beschreven aanpassing is in deze flyer verwerkt. U kunt deze eenvoudig meesturen met uw offerte.

Download de flyer ‘Alles wat u wilt weten over subsidie op isolatieglas’

 

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven