Gerelateerd nieuws

Ontdek duurzame veiligheidsschoenen bij ELTEN

Foto bovenaan: Ga elke uitdaging aan met de Enno XXT Pro Mid ESD S3S. Biedt superieure bescherming en comfort, zelfs in de meest veeleisende omgevingen.

Bij ELTEN geloven we in het leveren van veiligheid zonder concessies te doen op het gebied van duurzaamheid. We zijn toegewijd aan het ontwikkelen van duurzame schoenmodellen die bescherming, comfort en milieuvriendelijkheid combineren, zodat professionals zich geen zorgen hoeven te maken over hun veiligheid op de werkplek. Onze modellen zijn perfect voor iedereen die veiligheid wil zonder het welzijn van onze planeet uit het oog te verliezen. Maak kennis met enkele van onze topmodellen uit de duurzame collectie en ervaar het verschil zelf:

  • MATTIS XXSPORTS BLUE LOW ESD S1P: Veiligheid en duurzaamheid komen samen in deze sportieve, lichte schoen. Uitgerust met een stalen neus en metaalvrije antipenetratiezool biedt dit model betrouwbare bescherming. De schoen is ademend en gemaakt van gerecyclede materialen – de stiksels en veters zijn zelfs voor 100% van gerecycled materiaal!
  • ENNO XXT PRO MID ESD S3S: Dit middelhoge model is ontworpen om de zwaarste omstandigheden te weerstaan. De kunststof veiligheidsneus en metaalvrije antipenetratiezool beschermen tegen impact en scherpe objecten, terwijl de waterafstotende materialen en antislipzool zorgen voor optimale prestaties in natte omstandigheden.
  • LUANA GREY-TURQUOISE LOW ESD S1: Met een sportief ontwerp speciaal voor damesvoeten biedt deze S1 veiligheidsschoen betrouwbare bescherming dankzij de stalen neus. Hij is ademend en heeft een antislipzool voor extra grip. De schoen is gemaakt van diervrije, gerecyclede materialen. Het lage model biedt bewegingsvrijheid terwijl ESD-bescherming hem ideaal maakt voor gevoelige elektronische omgevingen.

Als toegevoegde bonus zijn alle modellen voorzien van een innovatieve WELLMAXX-zool met een zoolkern van Infinergy® van BASF. Dit materiaal biedt buitengewone schokabsorptie, waardoor de gewrichten en spieren minder worden belast en het loopcomfort aanzienlijk wordt verhoogd.

Kies voor veiligheid mét oog voor het milieu met de duurzame veiligheidsschoenen van ELTEN. Bescherm je team met technologie die werkt, dag na dag.

Lees hier meer over de duurzaamheidsstrategie van ELTEN: https://elten.com/nl/over-ons/duurzaamheid-en-sociale-verantwoording/sociale-verantwoordelijkheid-en-duurzaamheid/

Een stap vooruit in duurzaamheid met de Mattis XXSports Blue Low ESD S1P. Voorzien van een 100% gerecyclede stiksel, perfect voor de milieubewuste professional.

Speciaal ontworpen voor damesvoeten: de Luana Grey-Turquoise Low ESD S1 combineert stijl met veiligheid, is volledig vegan en deels van gerecyclede materialen.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven