Gerelateerd nieuws

Niftylift HR21 hybrid 4WD knikarmhoogwerker van Xtra Materieel B.V.

Ontdek de Niftylift HR21 hybrid 4WD knikarmhoogwerker van Xtra Materieel B.V. Uw groene oplossing voor werkzaamheden op hoogtes! Met een indrukwekkende werkhoogte van 20.8 meter en een horizontaal bereik van 12.8 meter, biedt deze krachtige machine de veelzijdigheid die u nodig heeft voor uw projecten.

Met een hefcapaciteit van 225 kg en een eigen gewicht van 6660 kg, combineert de Niftylift HR21 Hybrid 4WD robuustheid met efficiëntie. Dankzij de hybride energiebron, kunt u milieuvriendelijk werken zonder in te leveren op prestaties.

Of het nu gaat om werkzaamheden aan daken, gevels of glas, de Niftylift HR21 Hybrid 4WD biedt de betrouwbaarheid en stabiliteit die u nodig heeft om veilig en efficiënt te werken. Stil werken, ideaal voor werkzaamheden in woonwijken.

Kies voor duurzaamheid en efficiëntie met de Niftylift HR21 Hybrid 4WD knikarmhoogwerker en draag bij aan een groenere toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over deze innovatieve machine en ontdek hoe u uw werkzaamheden op hoge hoogtes naar een hoger niveau kunt tillen.                                                                                                                                                                         

Delftweg 114D – 3043 NB Rotterdam

Tel: 010 – 462 00 10 – E-mail: info@xtra-materieel.nl

www.xtra-materieel.nl

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven