Gerelateerd nieuws

Nifty HR15 hybrid 4WD te huur bij Xtra Materieel B.V.

Ontdek de veelzijdigheid en duurzaamheid van de Nifty HR15 hybrid 4WD knikarmhoogwerker, te huur bij Xtra Materieel B.V. ideaal voor uitdagingen in renovatie- en transformatieprojecten.

Met een werkhoogte van 15,6 meter en een horizontaal bereik van 9,4 meter biedt de HR15 Hybrid 4WD u de toegang tot zelfs de meest moeilijk bereikbare plekken. Of u nu gevels moet renoveren in de drukke binnenstad, ramen moet vervangen of ander werkzaamheden moet verrichten, deze hoogwerker staat garant voor soepele en veilige operaties.

Wat de HR15 Hybrid 4WD echt onderscheidt, is zijn focus op duurzaamheid. Met zijn hybride aandrijfsysteem, verbetert deze knikarmhoogwerker aanzienlijk de ecologische impact die u van uw werkzaamheden.

Met een hefcapaciteit van 225 kg en een eigen gewicht van 4500 kg biedt de HR15 Hybrid 4WD de perfecte balans tussen kracht en wendbaarheid, waardoor hij geschikt is voor een breed scala aan werkzaamheden. Maak een bewuste keuze voor duurzaamheid en effici├źntie met de Nifty HR15 Hybrid 4WD knikarmhoogwerker, verkrijgbaar bij Xtra Materieel B.V. Neem nu contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen ondersteunen bij het verwezenlijken van uw projectdoelen.

Delftweg 114D

3043 NB Rotterdam

Tel: 010 – 462 00 10

E-mail: info@xtra-materieel.nl

Klik hier voor de website.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven