Gerelateerd nieuws

Nieuwe commissaris treedt toe tot de RVC van MBI Group in Noord-Brabant

Herman Molenaar treedt toe als nieuwe commissaris tot de RVC van MBI Group B.V. in Veghel. Per 31 mei is Herman lid van de RVC van MBI samen met voorzitter Irving van Nes en de andere RVC leden, tevens aandeelhouders, Lex en Robert van der Meijden.

Molenaar is 15 jaar lang CFO van Vanderlande Industries in Veghel geweest. Hij is woonachtig in Veghel en zeer nauw betrokken bij de regio en lokale ondernemers. Ook heeft hij een grote affiniteit met familiebedrijven in met name de regio Noordoost-Brabant. Hij is adviseur, lid van RVA/RVC van onder andere De Groot bewerkingsmachines, Van Berlo, De Chocoladefabriek, Van Loon vleesgroep en Vado family office. Daarnaast is bij voorzitter van Platform Ondernemers Meierijstad (POM) en heeft hij veel affiniteit met en kennis van duurzaamheid. Een waardevolle aanvulling voor de MBI Group B.V.

Herman Molenaar: “Het is een voorrecht om samen met de Steenmeesters richting te mogen geven aan toekomstbestending en duurzaam ondernemen.”

Over MBI

In ruim drie kwart eeuw is MBI uitgegroeid tot een multidisciplinaire onderneming. Actief in de productie en distributie van materialen voor de inrichting van de buitenruimte – en sinds mei 2022 – ook de binnenruimte. De missie van MBI is om samen met haar partners een mooie, comfortabele en duurzame leefomgeving te creëren met zo min mogelijk negatieve impact op het milieu.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven