Gerelateerd nieuws

Next Generation zakkenfilters van Camfil

Camfil lanceerde de Hi-Flo zakkenfilterserie in 1969 en introduceert nu de Next Generation.

Hi-Flo zakkenfilters zijn ontworpen voor allerlei commerciële en industriële HVAC-toepassingen. Ze ontdoen de lucht van deeltjes en verbeteren de luchtkwaliteit binnenshuis en de werkomstandigheden.

De Hi-Flo serie zakfilters is gericht op het leveren van efficiënte en duurzame oplossingen voor schone lucht aan klanten. De Next Generation serie zet deze traditie voort met een specifieke focus op het verbeteren van de ePM1 60% en ePM10 60% serie.

Camfil’s Hi-Flo Next Generation zakkenfilter biedt een vermindering in energieverbruik van 12% in vergelijking met de oude Hi-Flo serie producten, tot 30% lager energieverbruik dan het industriegemiddelde en haalt ruim het energielabel A+.

Wanneer lucht zo vrij mogelijk door de zakken van een luchtfilter stroomt, met een lage weerstand, zal het filter beter presteren. Het Hi-Flo zakkenfilter bereikt dit met conische zakken en een doorontwikkeld naadontwerp en stiktechniek, waardoor de lucht over het hele filteroppervlak wordt verdeeld voor een maximaal gebruik van het filtermedium.

De Hi-Flo Next Generation serie is getest volgens ISO 16890 en gecertificeerd door Eurovent.

Meer weten over Camfil’s Hi-Flo Next Generation zakkenfilters? Bezoek ons op stand 406.

Website Camfil

 

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven