Gerelateerd nieuws

De nieuwe Crossworker-serie van Elten: veiligheid meets comfort

Met de nieuwe Crossworker-modellen legt Elten de lat voor veiligheidsschoenen opnieuw hoog. Evelien Noordhuizen, Sales Manager voor Noord-Nederland bij Elten, licht toe wat de nieuwe modellen – Mick, Quentin en Mike – uniek maakt.

‘De Crossworker-serie is het resultaat van diepgaand onderzoek en terugkoppeling uit de praktijk. De modellen zijn speciaal ontworpen om te beschermen tegen typische risico’s op de bouwplaats, zoals uitglijden en vallende objecten. Wat de schoenen echt uniek maakt, is de combinatie van onze geavanceerde zooltechnologie voor stabiliteit op oneffen oppervlakken en het ongeëvenaarde comfort.’

Op de vraag wat er met dit laatste bedoeld wordt, antwoordt Evelien: ‘Ons doel is niet alleen om de fysieke veiligheid van de drager te garanderen, maar ook om een schoen te ontwikkelen die bijdraagt aan een algemeen gevoel van welzijn tijdens het werk. Dit bereiken we door innovatieve oplossingen te combineren met gebruikersfeedback. Aan de hand daarvan hebben we functies als het BOA® Fit System en Gore-Tex voering toegevoegd.”

Met de Crossworker-serie bevestigt Elten zijn reputatie als innovator op het gebied van veiligheidsschoenen, waarbij de ervaring en passie van medewerkers zoals Evelien Noordhuizen duidelijk bijdragen aan het succes.

Klik hier voor de website.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven