Gerelateerd nieuws

Mymesh op VSK 2024 – Out-of-the-box smart building technologie

Mymesh wil samen met installateurs eenvoudig een duurzamere toekomst realiseren. Met de bewezen, unieke en volledig vraaggestuurde oplossing voor besturing van licht, klimaat en zonwering. Ervaar Mymesh zelf op VSK 2024, stand 08.F061 (6-9 februari 2024).

Slimme draadloze netwerkoplossing

Mymesh is dé draadloze netwerkoplossing om duurzaam prestaties te verbeteren van gebouwen, organisaties en gebruikers. Schaalbaar, veilig, robuust, adaptief en kostenefficiënt. Mymesh gaat voor een nieuwe generatie smart buildings: Living buildings. Een living building, dat is een gebouw dat met je meedenkt, altijd vooruit denkt. En ervoor zorgt dat bijvoorbeeld frisse lucht daarnaartoe gaat, waar op dat moment mensen zijn. Waardoor er geen overcapaciteit meer nodig is. Mogelijk gemaakt door het unieke Mymesh protocol.

Klimaatopstelling op de Mymesh stand

Hier vind je twee werkende tafelmodellen van Belimo. Ontdek hoe de 6-weg klep draadloos aangestuurd wordt om te koelen en verwarmen. En bekijk ook een VAV-unit, waarvan de regelklep door Mymesh wordt aangestuurd.

Deze techniek is toegepast in uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten, zoals Tripolis Park, Strawinskyhuis en Berghaus Plaza. Zo is bij Berghaus Plaza Mymesh 2+ geïnstalleerd; met automatische naregeling van de klimaatinstallaties (koelen, verwarmen, ventileren) per regelzone.

mymesh.nl

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven