Gerelateerd nieuws

Multifunctionele groene daken en gevels

ISSO gaat het Praktijkboek Multifunctionele Groene Daken en Gevels actualiseren

Gebouwen kunnen via hun gevels en daken veel bijdragen aan klimaatadaptatie, bijvoorbeeld middels een multifunctionele gevel van planten. Twee jaar geleden bracht ISSO het Praktijkboek Multifunctionele Groene Daken en Gevels uit. Deze gaat ISSO actualiseren in de komende periode.

Praktijkboek
In januari 2020 publiceerde ISSO het, destijds, nieuwe Praktijkboek Multifunctionele Groene Daken en Gevels. Daarin is de kennis samengevat die professionals nodig hebben om gebouwen multifunctioneel in te zetten voor een groenere en klimaatadaptieve gebouwde omgeving. Vanaf het eerste initiatief voor een multifunctioneel dak of gevel, tot onderhoud en eventueel de sloop. Het praktijkboek behandelt de integratie van meerdere technieken om tot een oplossing te komen, waarin meerdere functies en vormen van gebruikerswaarde centraal staan.

Onderzoek
ISSO gaan het Praktijkboek Multifunctionele Groene Daken en Gevels actualiseren, maar eerst hoort ISSO graag van jou aan welke verdere kennis op dit vlak jij behoefte hebt. Gebruik je de kennis wel, maar mis je bepaalde thema’s? Of hebben bepaalde onderwerpen in het Praktijkboek volgens jou een update nodig? Ook als je het Praktijkboek nog nooit hebt gebruikt dan hoort ISSO dat graag.

Help je ISSO mee de kennis in het Praktijkboek Multifunctionele Groene Daken en Gevels nog beter te maken door een korte enquête in te vullen? Het duurt ongeveer 3 minuten. Klik hier om door te gaan naar de enquête.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven