Gerelateerd nieuws

Multi+® TORX® ttap® voor makkelijker schroeven

Multi+® is een eigen label van Stafa bestaande uit schroeven met unieke, revolutionaire eigenschappen die het schroeven makkelijk, sneller en voordeliger maken. Geschikt voor alle soorten hout. Multi+® bestaat uit een compleet assortiment universeelschroeven, vlonderschroeven, snelbouwschroeven, houtconstructieschroeven en potdekselschroeven.

Ontdek onze Multi+® TORX® ttap®

Deze schroef heeft een gepatenteerde TORX® ttap® indruk. In tegenstelling tot traditionele stick-fit oplossingen, laat de Frixion Fit® technologie het bitje los van de uitsparing na het aandrijven, waardoor vastzitten wordt voorkomen. Het maakt het ook mogelijk om met één hand te schroeven vanwege de perfecte pasvorm.

Het geheim van de schroef is de extra uitsparing die in het hart van de TORX® indruk is aangebracht. Het bitje dat altijd in elk doosje meegeleverd wordt, past precies in die uitsparing. Dat zorgt voor een perfecte stabiele positionering van de schroef. Uiteraard blijft het ook mogelijk om de schroef met een standaard TORX® bit te gebruiken.

Uiteraard is het van belang dat onze schroeven kwalitatief aan alle eisen voldoen. Daarom is de Multi+® TORX® ttap® voorzien van zowel het ETA-18/1100 keurmerk als het SHR keurmerk.

Alle voordelen van de Multi+® TORX® ttap® op een rij:

  • De schroef is voorzien van een gepatenteerde TORX® ttap® indruk.
  • De speciale snijpunt type 17 zorgt ervoor dat de schroef snel in het hout dringt, het splijten van het hout tegen gaat en beschadigingen aan de toplaag voorkomt.
  • De langere schroeven (50mm of langer) hebben schachtribben zodat het inschroef moment verlaagd wordt en energie bespaard wordt op de accu van de schroefmachine.
  • De dubbel verzonken platkop, voorzien van freesribben, zorgt voor een betere verzinking en zuivere afwerking.
  • Gekartelde schroefdraad aan uiteinde voor makkelijker indraaien.
  • De aangebrachte waslaag vermindert wrijving en zorgt voor een beter indraaimoment.
  • TORX® ttap® bit in elk doosje.
  • Leverbaar van diameter 3×12 t/m 6×200 mm in verzinkt.

Wilt u meer weten of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op via info@stafa.nl of bel +31 495 599 888

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven