Gerelateerd nieuws

Mulder Europe

Met zijn rijke geschiedenis van meer dan 70 jaar en een portfolio van meer dan 10.000 geleverde betonmixers, heeft Mulder Europe zich ontpopt als een cruciale partner in de bouwsector. Mulders toewijding aan kwaliteit, innovatie en klantspecifieke oplossingen vormt de basis van succes en groei. Deze mix van traditionele waarden en progressieve visies, aangevoerd door een enthousiast team, stelt Mulder Europe in staat om te blijven voldoen aan de steeds strengere eisen van de bouwsector. Laten we een diepere duik nemen in het assortiment van Mulder Europe en verkennen hoe elk type mixer bijdraagt aan de dynamische wereld van bouw en ontwikkeling.

Op maat gemaakte oplossingen

Een aspect dat klanten naar Mulder Europe trekt, is hun capaciteit voor maatwerk. Met zeven verschillende varianten die bol staan van innovatie is er altijd wel een betonmixer die past binnen het wensenlijstje van de klant. De op maat gemaakte oplossingen van Mulder Europe strekken zich ook uit tot hun dienstverlening. Het bedrijf begrijpt dat service net zo belangrijk is als het product zelf. Mulder Europe staat bekend om haar uitstekende klantenservice en staat altijd klaar om klanten te helpen met technische ondersteuning, onderhoud en snelle reparaties. Dit zorgt ervoor dat hun klanten minimale downtime ervaren en hun projecten op schema blijven. Mulder benadrukt de urgentie van betrouwbaarheid; als de trommel van een betonmixer stilstaat, kan het beton binnen 2,5 uur uitharden, met mogelijk verlies van de trommel als gevolg. Dit onderstreept de noodzaak van robuuste en betrouwbare machines en razendsnelle service op locatie zoals onze leegdraaiservice.

Mobiel, Veelzijdig en Klaar voor Elke Klus

De vrachtwagen gemonteerde betonmixers van Mulder Europe zijn het fundament van vele bouwprojecten, groot en klein. Beschikbaar in capaciteiten variërend van 7 tot 16 kubieke meter, zijn deze mixers ontworpen voor optimale mobiliteit en efficiëntie, waardoor ze perfect zijn voor bouwlocaties die een flexibele en betrouwbare toevoer van beton vereisen. Hun robuustheid en betrouwbaarheid maken ze een vaste waarde in de sector.

Voor grotere projecten waarbij mobiliteit nog steeds een sleutelrol speelt, bieden de mixers gemonteerd op opleggers een ideale oplossing. Met capaciteiten die oplopen tot 17 kubieke meter, combineren deze mixers het beste van twee werelden: de omvang om grote hoeveelheden beton te verwerken en de flexibiliteit om overal heen te gaan waar het project hen nodig heeft.

Flexibiliteit op de Bouwplaats

Mulder Europe begrijpt dat niet alle bouwprojecten dezelfde behoeften hebben. Daarom bieden ze afzetmixers die speciaal zijn ontworpen voor gebruik met kabel- of haakarmsystemen. Deze mixers, met capaciteiten van 4 tot 13 kubieke meter, bieden een unieke mate van veelzijdigheid, waardoor ze gemakkelijk tussen locaties kunnen worden verplaatst. En voor locaties die een stabielere opstelling vereisen, zijn er afzetmixers met steunpoten, die zorgen voor extra stabiliteit en capaciteiten tot 15 kubieke meter.

Gebouwd voor de lange termijn

Wanneer de omstandigheden vragen om een stationaire oplossing, heeft Mulder Europe het antwoord met hun stationaire mixers voor op bouwterreinen en in fabriekshallen. Deze krachtige systemen, met capaciteiten variërend van 4 tot 30 kubieke meter, zijn ontworpen voor projecten die een constante, betrouwbare toevoer van beton vereisen op een vaste locatie. Ze zijn de ruggengraat van vele grootschalige bouwprojecten.

Zero-emissie: De EcoDrive 2.0

Met de trotse historie als producent van betonmixers en een scherpe blik op de toekomst, blijft Mulder Europe innovatie en duurzaamheid vooropstellen. Hun meest recente paradepaardje, de EcoDrive 2.0, is een elektrisch aangedreven betonmixer die de bouwplaats transformeert. Deze mixer vermindert de uitstoot aanzienlijk en is een antwoord op de stikstofproblematiek en de toenemende vraag naar emissievrij materieel. De EcoDrive 2.0, gepresenteerd op evenementen zoals Land of Tomorrow tijdens World of eMobility, laat zien dat Mulder Europe klaar is voor de zero-emissie toekomst van de bouwsector.

Conclusie

Mulder Europe onderscheidt zich niet alleen door hun vermogen om te innoveren en zich aan te passen aan de behoeften van de markt, maar ook door hun toewijding aan klanttevredenheid en service. Hun brede scala aan betonmixers, van mobiele units tot aanpasbare stationaire systemen, gecombineerd met hun focus op duurzaamheid en efficiëntie, positioneert Mulder Europe als een belangrijke partner in de bouwsector. Terwijl de bouwindustrie blijft evolueren, met een groeiende nadruk op groene bouwpraktijken en efficiëntie, blijft Mulder Europe innoveren en ondersteunen, klaar om de uitdagingen en kansen van morgen aan te gaan.

Voor meer informatie over ons uitgebreide aanbod en hoe we uw project kunnen ondersteunen, nodigen we u uit onze website te bezoeken of direct contact met ons op te nemen. Bel ons op 078 622 1304, of stuur ons een mailtje op info@muldereurope.com. We staan klaar om u te helpen met uw bouwbehoeften.

Klik hier voor de website.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven