Gerelateerd nieuws

Modus Regeltechniek – Maakt gebouwen slim

De ontwikkelingen in de installatietechniek volgen elkaar in een razend tempo op. Er worden steeds meer eisen gesteld aan de ‘gebouwen van de toekomst’. Duurzaamheid, een aangenaam binnenklimaat en dus een gezonde werkomgeving. Modus Regeltechniek realiseert dit en maakt gebouwen slim!

Van wens tot ontwerp en van ontwikkeling tot installatie. Wij ontzorgen en zorgen voor comfortbeleving en een tevreden klant. Want dat vinden wij belangrijk. De klant staat bij ons centraal. Of we nou aan de slag gaan bij een zwembad, een kantoor of een fabriekshal. Met een team van gedreven specialisten weten wij altijd de juiste modus te vinden en de klant tevreden te stellen.

Ons team heeft de kennis en ervaring om de informatie uit de software te analyseren wanneer onze hardware op locatie is gemonteerd en in bedrijf is gesteld. Onze besturings- en beheersystemen monitoren nauwkeurig de temperatuur, de luchtkwaliteit, het energieverbruik en het functioneren van de installaties in het gebouw. Op deze manier voorkomen we storingen en onnodig onderhoud. We sturen namelijk direct bij, ook op afstand. We zorgen voor het optimaal functioneren van een duurzame installatie.

Meer weten? Kom langs bij onze stand (SU1), dan vertellen we je alles over ons mooie werk!

WEBSITE

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven