Gerelateerd nieuws

“Metaaltechniek Friesland is dé specialist in het ontwerpen, produceren en leveren van mobiele, duurzame licht- en cameramasten”. 

Metaaltechniek Friesland is dé specialist in het ontwerpen, produceren en leveren van mobiele, duurzame licht- en cameramasten. 

Wij bieden hoogwaardige licht- en cameramasten aan die geschikt zijn voor verschillende toepassingen in diverse sectoren, waaronder met name de bouw- en beveiligingssector. Ook industriegebieden, evenemententerreinen en havens behoren tot ons werkveld.

Metaaltechniek Friesland beschikt over een eigen team van ontwerpers en engineers. Wij bouwen en produceren alles in eigen beheer in Friesland. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en aan alle wensen van de klant in Nederland en daarbuiten voldoen.

Wie zijn 

Metaaltechniek Friesland? 

Bauke Ferwerda is een ras-ondernemer en heeft een lange staat van dienst in de beveiligingswereld. Na accountmanager te zijn geweest bij Schaaf Beveiliging is hij nadien Ferwerda Beveiliging gestart. Dit is in de loop der jaren fors gegroeid en in 2023 verkocht aan de Effectief Groep. Bauke verzorgt de algemene zaken binnen Metaaltechniek Friesland.

Sander van der Leij is onze technische man binnen Metaaltechniek Friesland. Sander heeft jarenlange ervaring in licht- en cameramasten.

Jan Willem van Beem is de commerciële man en heeft een brede achtergrond. Na de bankwereld, ondernemerschap bij Schaaf Beveiliging en de laatste 7 jaar Vestigingsmanager bij Van Mossel Autolease in Leeuwarden.

Hij heeft contact gehouden met Bauke en samen met Sander zijn ze dé specialist in het bouwen en verkopen van mobiele, hoogwaardige, duurzame licht- en cameramasten. 

Hierbij zijn de dieselgeneratoren verleden tijd en wordt er gebruik gemaakt van zonnepanelen en accupacks. De volgende mast wordt onder andere gebaseerd op windenergie en/of waterstof. Alle masten vallen onder de TXL-lijn, vernoemd naar het prachtige Waddeneiland Texel.

Meer productinformatie over onder andere de verschillende masten (op voorraad of maatwerk) is te vinden op 

www.metaaltechniekfriesland.nl

Bauke: https://www.linkedin.com/in/baukeferwerda/

Sander:https://www.linkedin.com/in/sander-van-der-leij-81a31b1b3/

 Jan Willem: https://www.linkedin.com/in/jan-willem-van-beem-70669210/

Op bijgaande foto staat de lichtmast TXL-S met zonnepanelen en accupacks op een bouwplaats in Joure waar Jorritsma Bouw 46 nieuwe woningen bouwt voor woningcorporatie Accolade. Deze lichtmast is in serie door ons
geleverd aan onze samenwerkingspartner Sijperda Verhuur te Sneek.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven