Gerelateerd nieuws

Met REHAU installeer je voor de toekomst

#expectmore

De eisen aan installatiesystemen worden steeds complexer. Als installateur moet je daardoor sneller, slimmer en duurzamer installeren. 

Met REHAU ben je hierop voorbereid. Je profiteert namelijk van innovatieve oplossingen die perfect op elkaar zijn afgestemd. REHAU staat voor snelle, slimme, duurzame en hygiënische installaties die klaar zijn voor de toekomst. Meer dan alleen maar producten, van gegarandeerde kwaliteit.

Er wordt meer van je verwacht, dus mag jij ook meer verwachten. Met REHAU heb je op alle situaties in de bouw eenvoudig een passend antwoord. Hoe we dit noemen? #expectmore

Innovatief renoveren met duurzame vloerverwarmingssystemen 

De vraag naar duurzame renovatie-oplossingen neemt nog altijd flink toe. Klanten verwachten op dat gebied ook steeds meer van de installateur. Je wilt dan ook snelle en slimme concepten om hieraan te voldoenOm in te spelen op de huidige ontwikkeling op het vlak van duurzaam renoveren innoveren we continu. We werken hierbij samen met partners om een sterk duurzaam en passend concept aan te bieden. De nieuwste ontwikkelingen betreffen een droog én een nat verlegsysteem. 

  • COMPLHEAT: een samenwerking voor unieke prestaties 
  • PCM Klimaatvloer: energiezuinig en comfortabel door faseverandering

Slimme kwalitatieve oplossingen waarmee je installeert voor de toekomst. Op de VSK 2022 zullen de systemen op onze stand aanwezig zijn. Zo kun je ze met eigen ogen aanschouwen. Wees welkom en tot dan!

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven