Gerelateerd nieuws

Met ELTEN in weer en wind

Ongeacht of je binnen of buiten werkt, één aspect heeft altijd prioriteit: veiligheid. Medewerkers die hun werk in de buitenlucht verrichten, weten maar al te goed hoe verschillende terreinen, langdurig lopen en staan en constante veranderingen in lichaamshouding een aanslag kunnen zijn op het lichaam. In zulke tijden is het wel zo fijn om schoenen te hebben die je onvoorwaardelijke steun bieden.

(Afbeeldingen: (© ELTEN GmbH))

Daarom wil ELTEN graag voorstellen: de BENTE XXE GTX blue Mid ESD S3 – de perfecte metgezel voor de meest uitdagende werkomgevingen. De BENTE is namelijk de ideale S3-veiligheidsschoen. Niet alleen is hij robuust en bestendig tegen weer en wind, maar ook nog eens optimaal comfortabel.

Highlight is de WELLMAXX ENERGETIC-zool, die niet één, maar twee Infinergy®-elementen van BASF bevat. Deze elementen dempen elke stap en geven spieren en gewrichten zelfs extra energie om de dag door te komen. Op die manier heb je aan het eind van de dag nog volop energie om van je vrije tijd te genieten.

Het zachte binnenmateriaal en de voering passen zich aan je voeten aan terwijl je loopt, terwijl het hydrofobe textielbovenwerk en GORE-TEX Extended Comfort Footwear vocht en nattigheid buiten de deur houden.

Met een stalen neus, textiele antiperforatiezool en een uitstekende antislip rubberen loopzool is de BENTE XXE GTX blue Mid ESD S3 van ELTEN de onvermoeibare metgezel voor elke harde werker, zelfs wanneer de elementen zich van hun guurste kant laten zien. Mooie bonus: dankzij het mooie design kun je de schoenen na het werk nog aan houden ook.

Vraag naar de BENTE bij je lokale PBM-handelaar of kijk op de ELTEN online-store. Beschikbaar in de maten 40 – 48. Ook verkrijgbaar in een lage uitvoering en in het groen.

BENTE XXE GTX blue Mid ESD S3 – 760721 – ELTEN GmbH

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven