Gerelateerd nieuws

Meld je aan voor ledenbijeenkomst Beveiliging op 28 september

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Beveiligingsinstallateurs opgelet! Laat je inspireren door ondernemer Danny Mekić en bezoek de thematische ruimten in het ARAS experience center tijdens de ledenbijeenkomst Beveiliging op 28 september. Je bent van harte uitgenodigd!

  • Datum: 28 september 2023
  • Tijd: 15:00 inloop, 15:30 start programma met aansluitend buffet, 19:30 verwachte eindtijd
  • Locatie: ARAS Security, Thomas Edisonweg 9 5151 DH Drunen

In samenwerking met ARAS Security organiseert de Vakcommissie Beveiliging een ledenbijeenkomst voor beveiligingsinstallateurs met als thema ‘Inspireren en activeren’. De keynote spreker is Danny Mekić, ondernemer en in de media regelmatig te zien bij programma’s als Op1 en Kassa als jurist en tech-expert. Danny neemt ons mee in de laatste trends en ontwikkelingen op tech-gebied, maar deelt ook zijn visie voor de toekomst en laat zien welke kansen en bedreigingen er zijn voor het ondernemerschap.

In het ARAS experience center vind je een groot aantal gerenommeerde beveiligingsproducten en kan je al je vragen stellen aan de deskundige adviseurs van ARAS. Natuurlijk is er ook voldoende gelegenheid om te netwerken en collega beveiligingsinstallateurs te ontmoeten tijdens de borrel met buffet.

Aanmelden

Mis het niet! Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden voor de ledenbijeenkomst, er is beperkt plaats dus wees er snel bij! Na aanmelding ontvang je een bevestiging.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven