Gerelateerd nieuws

Maak kennis met SOCOTEC op VSK 2024

Wij beoordelen hoe gezond een gebouw is door het gebouw en de technische installaties te: Testen, Inspecteren en Certificeren. Door onze diensten geven wij inzicht in welke mate u voldoet aan de van toepassing zijnde technische wet- en regelgeving.  Dit doen wij in diverse sectoren zoals: Infrastructuur, Milieu, Bouw, Vastgoed, Claims-handling & Advies. Wij bedienen overheden, woningcorporaties, zorginstellingen, scholen, aannemers en particulieren.

Al meer dan 25 jaar leveren wij binnen het werkgebied Gebouwprestatie advies en diensten wanneer het gaat om drinkwaterkwaliteit, binnenklimaat, energieprestatie, veiligheid en comfort. Deze vijf eigenschappen bepalen hoe gezond een gebouw is. Met gedreven experts testen, inspecteren en certificeren wij uw technische installaties en uw vastgoed. Wij beoordelen of uw gebouw voldoet aan de geldende wet- en regelgeving en wij bieden een onafhankelijk advies hoe u de conditie van uw gebouw en van uw technische installaties verder kunt verbeteren. Wij vertellen u graag hier meer over op VSK 2024 in onze stand 09.B012.

VSK is dé beurs waar u in één bezoek op de hoogte bent van alle ontwikkelingen in de wereld van installatie. Of het nu gaat om W-installatie of E-installatie; VSK is de beurs voor de totale installatiebranche!

Klik hier voor de website.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven