Gerelateerd nieuws

Linum Groep 

Linum Groep is een snelgroeiend familie bedrijvengroep met hoofdkantoor in Kuurne (Belgie) en verkoopkantoren in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Linum Europe is een voorraadhoudende groothandel gericht op de professionele (installatie)markt met een productassortiment gericht op benodigdheden voor installatie en montage van HVAC installaties, koel- en vriesinstallaties, grootkeuken techniek en interieurbouw. 

Gericht op het assortiment voor HVAC wordt alle benodigde montagematerialen geleverd met uitzondering van koelgassen en units. De HVAC-markt is een sector waar veel gebeurt waardoor het assortiment ook continue blijft groeien. Om daar op een juiste wijze mee om te gaan en de installateur nog beter van dienst te kunnen zijn ontwikkeld en produceert Linum onder het eigen label Alixo onder meer dakdoorvoeren, montageframes, stepovers op maat, antivibratiesokkels, muurkonzolen en reinigingsmiddelen. Vanuit het moderne centrale magazijn in Kuurne (BE) vertrekken dagelijks bestellingen voor leveringen in Belgie, maar ook over de grenzen. 

Het doel van Linum Europe is en blijft de klant ontzorgen door middel van snelle en accurate levering en ondersteunen met adviezen voor producten, toepassingen of maatwerk producten.

https://www.linum.eu/nl

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven