Gerelateerd nieuws

Leidingen plaatsen in recordtijd

Als loodgieter, aannemer, architect of studiebureau sta je steeds meer onder tijdsdruk. Snel en efficiënt werken is de boodschap. Laat nu net dat de belangrijkste troeven zijn van de start-up OPDAMO. “Met onze innovatieve & gepatenteerde oplossing bespaar je 95% tijd bij het plaatsen van leidingen”, aldus zaakvoerders Didier Moras en Stefan Daniels.

Opmeten, boren, de juiste hellingsgraad bepalen, vastzetten, bijstellen én dit tientallen keren per woning… (afvoer)leidingen leggen kost niet alleen veel tijd, het is ook een erg arbeidsintensieve klus. “Waar 5 traditionele beugels monteren zo’n 9 minuten tijd kost, is dit met OPDAMO slechts 1 minuut. Een tijdsbesparing van 95%”, openen beide zaakvoerders.

Fluitje van een cent

De OPDAMO-kunststofbeugels zijn eenvoudig te installeren. Je schroeft of schiet de voet vast, bevestigt de klem en klikt de leiding erin. “Op onze website ontdek je handige installatiefilmpjes”, legt Stefan uit. “Zelfs zonder technische expertise is het een fluitje van een cent. Het plug & playsysteem bestaat in hoogtes van 10, 20, 30, 40 en 50 mm. Hiermee bepaal je exact de juiste hellingsgraad. De klem is dan weer roteer- en kantelbaar om kleine afwijkingen op te vangen. Dit alles voorkomt verstoppingen achteraf”.

\"\"

Voor elke leiding

Met OPDAMO spaar je knieën & rug door het aantal handelingen voor het aanleggen van een afvoerbuis te beperken. Op de voet vind je bijvoorbeeld kleine inkepingen om een correcte uitlijning te garanderen. “Als je honderden meters leidingen plaatst op een jaar is dat een gigantisch voordeel”, lacht Didier. “OPDAMO is bovendien compatibel met alle standaardmaten van 25, 40 en 50 mm. Andere maten zijn mogelijk op aanvraag”.

Nu te koop

Meer dan een jaar werkten zaakvoerders Didier en Stefan aan de ontwikkeling van OPDAMO. “Alles klopt tot in de kleinste details en is uitgebreid getest. Je vindt onze producten voorlopig rechtstreeks bij ons, de gesprekken met de professionele groothandel zijn volop gaande. Gedaan dus met deze tijdsrovende en fysiek zware klus”, besluiten Didier & Stefan.

Meer informatie

Didier Moras & Stefan Daniels – Zaakvoerders OPDAMO

Tel.: 089 36 15 00 – E-mail: info@opdamo.com

\"\"

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven