Gerelateerd nieuws

Kom naar het Aanbestedingscongres op 30 maart 2023

Aanbestedingscentrum Techniek Nederland, Aanbestedingsinstituut Bouw & Infra en Adviescentrum Aanbestedingen ‘Grond, Wegen en Groen’ organiseren ook dit jaar weer het Aanbestedingscongres. Centraal thema dit jaar: aanbesteden in een veranderende wereld.

Bovengenoemde organisaties werken samen met Beter Aanbesteden als onderdeel van de Week van Beter Aanbesteden. Zij zien toe op de correcte en doelmatige toepassing van de geldende voorschriften en dragen bij aan het verbeteren van de aanbestedingspraktijken.

Beschikbare capaciteit slimmer inzetten

Opdrachtgevers en ondernemers worstelen met steeds grotere werkdruk. De hoeveelheid taken neemt toe, terwijl het aantal medewerkers moeilijk op peil is te houden. Dit vraagt om efficiënt gebruik van de beschikbare capaciteit door slimmer aan te besteden met behoud van doelmatige concurrentie en proportionele verhoudingen. Op dit congres krijg je inspiratie van sprekers die alternatieve wegen verkennen om met minder inspanning tot klinkende resultaten te komen. Ook horen we verhalen over het beter benutten van de communicatiemogelijkheden in een aanbesteding. Dagvoorzitter Marleen Hermans neemt je mee op het pad van de uitdagingen en mogelijke oplossingen in het aanbesteden.

Voor wie?

Het congres is bedoeld voor opdrachtgevers (aanbestedende diensten), adviseurs, installateurs en (groen)aannemers die betrokken zijn bij aanbestedingen. De nadruk ligt op het uitwisselen van de opgedane ervaringen in de praktijk door aanbesteders en ondernemers.

Praktische informatie

Het Aanbestedingscongres begint om 13.00 en eindigt om 18.00. Via deze link bekijk je het volledige programma. De locatie van deze bijeenkomst is het Van der Valk Hotel in Utrecht aan de A12 bij afslag 17.

Aanmelden

Interesse? Meld je dan snel aan via deze link

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven