Gerelateerd nieuws

Keukenboiler eruit, Quooker erin 

Een Quooker-systeem in de keuken bewijst dat het gemak van direct kokend water ook duurzaam kan zijn. Het COMBI-reservoir, die tevens als boiler fungeert voor direct warm water, heeft een stand-by verbruik van slechts 10W. Dat is vergelijkbaar met een wifi-router en zuiniger dan traditionele keukenboilers. 

Een COMBI-reservoir wordt enkel aangesloten op de koudwaterleiding, wat resulteert in lagere installatiekosten omdat de warmwaterleiding overbodig is. Met het COMBI-reservoir kun je direct tot 27 liter warm water van 40°C tappen, zonder wachttijd. Dit bespaart niet alleen op initiële kosten maar voorkomt ook stilstandsverlies, wat kan leiden tot een besparing van 6000 liter water per jaar voor een gemiddeld huishouden.

Direct kokend water kan gebruikt worden voor thee, het verminderen van de kooktijd en het schoonmaken van keukengerei. Met talloze overige toepassingen is het gemak van een Quooker-kraan in de keuken niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Met Energielabel A is een Quooker-systeem met een COMBI-reservoir tevens een duurzame investering in jouw keuken.

Een Quooker-systeem heeft geen preventief onderhoud nodig. Zodra de waterstraal minder krachtig oogt wordt er geadviseerd om het kraanzeefje te ontkalken. Het speciaal ontwikkelde HiTAC-filter dat zich in het reservoir bevindt hoeft enkel vervangen te worden na een onderhoudsbeurt in verband met kalkophoping. Kortom, het Quooker-systeem is het ultieme, zuinige alternatief voor traditionele keukenboilers.

Bekijk hier de website.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven