Gerelateerd nieuws

Kennismodule Betonverhardingen voortaan bereikbaar bij BetonInfra

De online kennismodule Betonverhardingen, een totaalpakket met alle beschikbare digitale kennis over betonverhardingen, is vanaf nu bereikbaar via het kennisportaal BetonInfra.

Enkele jaren geleden heeft de CROW-werkgroep ‘Betonverhardingen’ alle bestaande kennisproducten ondergebracht in de CROW-kennismodule Betonverhardingen. De kennismodule vormt een belangrijke bron van kennis voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van betonverhardingen, maar is na enkele jaren aan actualisering toe. CROW heeft daartoe de kennismodule Betonverhardingen overgedragen aan BetonInfra. De huidige kennis wordt ontsloten via het Kennisportaal BetonInfra en zal het komende jaar worden geactualiseerd.

De informatie wordt gratis beschikbaar gesteld. Om een optimale werking van het Kennisportaal te ervaren (documenten als favoriet aanmerken of voor pagina-opmaak t.b.v. een print) is een account benodigd. Aan het aanmaken van een account zijn geen kosten verbonden.

Naar Kennisportaal BetonInfra 

Beton goed op weg
Naast het kennisportaal BetonInfra is er algemene kennis over betonverhardingen, inclusief voorbeeldprojecten, te vinden op de website Beton Goed op Weg. 

Naar Beton goed op Weg

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven