Gerelateerd nieuws

Jotem Water Solutions uit Vriezenveen lanceert Hydroprofs

‘Hydroprofs by Jotem’ is de afdeling van Jotem verantwoordelijk voor de indirecte distributie van waterbehandeling oplossingen. Er wordt strikt geleverd via de installateur en vakman. Oplossingen variëren van een breed assortiment waterontharders, ontijzeringsinstallaties tot het ontwerpen en leveren van kleinere industriële waterbehandeling installaties.

Het zwaartepunt van de afdeling ligt bij de waterontharders, waarvan het merk Delta de belangrijkste partner is. Deze waterontharders hebben geen stekker, wat installatie en gebruik eenvoudiger maakt en zijn van de hoogste kwaliteit. Een lijn van waterontharders die op stroom werkt, komt binnenkort beschikbaar en is een goed economisch alternatief.

Een andere specialiteit van Hydroprofs zijn ontijzeringsinstallaties. Hier komt de vijftig jaar ervaring van Jotem in allerlei waterbehandeling installaties goed van pas. Hydroprofs biedt tevens de kant en klaar producten van Jotem aan, zoals de HydroBox; een ingenieuze ‘koffer’ die door middel van Ultrafiltratie of Nanofiltratie water zuivert.

Hydroprofs komt tevens graag in contact met professionele installateurs die hun diensten willen uitbreiden met waterbehandeling oplossingen van het hoogste niveau.

Kijk voor alle oplossingen en diensten op www.jotem.nl/Hydroprofs of neem direct contact op met Daan Draaijer: d.draaijer@jotem.nl. En bezoek ons natuurlijk op stand 165 van de Installatievakbeurs in Hardenberg.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven