Gerelateerd nieuws

ION INDUSTRIES 

ION INDUSTRIES is een fabrikant en leverancier van kwalitatieve LED Dimmers met bijpassend afdekmateriaal én LED Noodverlichting. In meer dan 600+ verkooppunten in binnen- en buitenland zijn er al producten van ION INDUSTRIES te vinden. Dit is mede door het aanbieden van een breed assortiment met prijswinnende producten, gepersonaliseerde B2B-ondersteuning en een klantenservice met gepaste expertise.

Door in gesprek te blijven met elektrotechnische partners, worden behoeftes en kansen binnen de markt herkent. Mede hierdoor beschikt ION INDUSTRIES naast de reguliere Inbouw Dimmers ook over: Duo Dimmers, Snoerdimmers, Smart Dimmers en LED Dimmers waarbij een hotelschakeling mogelijk is. Daarnaast is recent het assortiment uitgebreid met een totaalpakket aan zelfontwikkelde schakelmaterialen. Waaronder o.a. wandcontactdozen (met en zonder USB A/C), zeven verschillende schakelaars, een lijn opbouw, aansluitdozen en afdekramen van 1 t/m 5-voudig. Deze nieuwe producten komen zowel in het Alpin Wit als in het Mat Zwart.

Vanaf najaar 2023 zijn de nieuwste schakelmaterialen verkrijgbaar bij ION INDUSTRIES. Klik hier om het huidige assortiment gemakkelijk te bekijken.

Wilt u ook graag samenwerken met ION INDUSTRIES en profiteren van een uniek en kwalitatief assortiment? Neem contact met ons op en we kijken graag naar de mogelijkheden:

  • Tel: +31 (0)85 – 489 05 25
  • E-mail: info@ionindustries.com

WEBSITE

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven