Gerelateerd nieuws

Infralektra

Infralektra specialiseert zich onder andere in het aanbieden van Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) voor de elektromonteurs die onder spanning werken. Infralektra biedt een reeks handschoenen aan welke zowel beschermen tegen vlambogen als tegen aanraakspanning. Vooral de laatst nieuwe in zwart uitgevoerde serie is uiterst soepel en heeft een relatief hoge vlamboogbescherming. Onze handschoenen en helmen dragen bij aan het voldoen aan de NEN-3140 norm, ze zijn getest volgens de Europese boxklasse test IEC ( EN ) 60903:2014 Annex J. Onze handschoenen zijn allemaal boxklasse getest en zijn verkrijgbaar in boxklasse 1 tot en met 4 ofwel APC 1-300, APC 2-300 of APC 1-150, APC 2-150. Veel van onze handschoenen hebben ook Calorische test certificaten volgens de NFPA70E en hebben een ATPV waarde van ca. 5 cal/cm2 tot maar liefst 71,6 calcm2.

Onze gezichtbeschermers zijn verkrijgbaar met helm of als ‘imkerkap’ deze zijn comfortabeler in gebruik, ze zijn allemaal vlamboogetest en voldoen aan de EN397 en EN50365. Heel handig is de schakeljas met bescherming tot 37cal/cm2 voor kortstondig gebruik.  

Met al deze verschillende beschermingsklasses kunnen zowel  VOP’ers als VP’ers of IV’ers met de juiste producten beschermt worden.

Onze producten vinden hun weg in vooral de elektrotechnische installatiebedrijven maar ook in de utiliteitsbouw of de woningbouw, overal waar stroom aangesloten wordt op het laag, midden, of hoogspanningsnetwerk heeft Infralektra de juiste gecertificeerde PBM’s, gereedschap, knipscharen lock out tag out en kleding voor. 

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven