Gerelateerd nieuws

IMI Aero-Dynamiek is gespecialiseerd in het monitoren, testen, keuren, instellen en afstellen van hoogwaardige en vitale HVAC installaties. 

Kwaliteitsborging
IMI Aero-Dynamiek verzorgt commissioning en optimalisatie van HVAC-installaties om energiezuinige, duurzame, comfortabele en veilige werkomgevingen te creëren én in stand te houden.

Gecontroleerde omgevingen

Door periodieke cleanroom-validatie en metingen in gecontroleerde omgevingen, zoals operatiekamers, IC-afdelingen, bereidingsapotheken, laboratoria en dialysecentra, is de kwaliteit van de toegepaste technische systemen altijd gewaarborgd.

Wij houden de vinger aan de pols
Onder het beheer van technische installaties binnen de gezondheidszorg valt bijvoorbeeld ook de periodieke controle van het binnenmilieu. Denk hierbij aan onder meer ventilatie, koelen en verwarmen, maar ook aan de waterkwaliteit in douche- en wasgelegenheden. Om er zeker van te zijn dat alle installaties goed functioneren voeren onze experts op regelmatige basis een grote diversiteit aan metingen uit. Op basis van de meetresultaten en testrapporten kunnen waar nodig direct adequate maatregelen worden genomen om alles weer naar wens te laten functioneren. Tal van (academische) ziekenhuizen maken gebruik van de diensten en complete service van IMI Aero-Dynamiek.

Certificeringen

Onze technici zijn uitgerust met de benodigde, gekeurde en gekalibreerde, apparatuur en materialen en beschikken over VCA-VOL, VOG en GPI. Wij zijn ISO-9001 gecertificeerd, ISO-14001 gecertificeerd, BRL-6010 gecertificeerd.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven