Gerelateerd nieuws

Hoe besteed jij jouw opleidingsbudget in 2022?

Het einde van het jaar is weer in zicht en dat is hét moment om na te denken over jouw persoonlijke ontwikkeling. Waarin wil jij volgend jaar groeien? Welke kennis wil je (verder) ontwikkelen?

Veel organisaties werken met een opleidingsbudget voor hun werknemers, maar hier wordt lang niet altijd gebruik van gemaakt. Wist je dat ieder jaar gemiddeld 40% van het opleidingsbudget ongebruikt blijft? Neem daarom zelf het initiatief en informeer bij jouw werkgever welke mogelijkheden er voor jou beschikbaar zijn!

De Betonvereniging heeft een breed aanbod van opleidingen en cursussen met kennis over beton voor verschillende disciplines binnen de betonbouwsector, op verschillende instroomniveaus. Neem de tijd en bekijk het aanbod om de opleiding of cursus te vinden die bij jou past.

4 tips die jou op weg kunnen helpen:

• Denk vanuit jouw persoonlijke doelstellingen: wat wil je bereiken?
• Denk vanuit jouw nieuwsgierigheid: waar wil je meer over weten?
• Bespreek de mogelijkheden met je manager: is er binnen jouw organisatie nog behoefte aan specifieke kennis?
• Verdeling van kosten: wil je een duurdere opleiding volgen, bespreek of je het opleidingsbudget kunt spreiden over meerdere jaren

Advies nodig?
Twijfel je nog of heb je hulp nodig om tot de juiste keuze te komen? Neem gerust contact op met de Betonvereniging programmamanagers, zodat zij jou hierbij kunnen helpen.


Bekijk het cursusaanbod van 2022

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven