Gerelateerd nieuws

Hitachi CM Nederland presenteert een groot aantal nieuwe machines tijdens Bauma

Met de merken Hitachi, Bell en HSC Cranes pakt Hitachi CM Nederland flink uit tijdens ‘s werelds grootste beurs voor constructiemachines. Allereerst presenteert Hitachi diverse nieuwe modellen, waaronder de ZX55U-6EB, een elektrische 5-tons minigraver die kan werken met een 39 kWh-accu of een kabel die gekoppeld kan worden aan een CEE 400 volts energiebron. Naast deze elektrische minigraver zullen er nog diverse andere elektrische machines onthuld worden.

Veelzijdigheid in sloopwerken

Op het gebied van sloopwerkzaamheden neemt Hitachi zelfs drie nieuwe modellen mee. Hierbij sprint de ZX400MC-7 het meest in het oog omdat de letters MC voor multicarrier staan. Zowel de giek als de hulpstukken kunnen snel gewisseld worden naar gelang de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Zo kan er gekozen worden voor een monogiek, tweedelige verstelgiek of een sloophulpstuk met een hoogtebereik van 21 of 24 meter. De veelzijdigheid van de ZX400MC-7 wordt nog verder vergroot door de driedubbele giekcilinder, de verlengbare onderwagen en een langer rupsbandframe.

Bell toont nieuwe rupsdumper

Het Zuid-Afrikaanse merk Bell breidt het portfolio verder uit met een tweetal rupsdumpers en neemt het zwaarste model, de TC11A mee naar Bauma. De TCA11A heeft een laadvermogen van 11 ton en is leverbaar met een kipper bak van 5,25 kuub of een vlakke laadbak. Deze laatste bak maakt de machine uitermate geschikt voor het vervoeren van materialen.

(elektrische) hijskranen van HSC Cranes          

De Japanse fabrikant laat twee nieuwe hijskranen zien. Een elektrische SCX800A-3 met een hefcapaciteit van acht ton. En met de komst van de SCX1800A-3 is de grootste rupskraan die beschikbaar is voor Nederland inmiddels ook uitgevoerd met een nieuwe Stage V-motor.

Redenen genoeg om een kijkje te komen nemen bij Hitachi CM Nederland tijdens Bauma 2022!

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven