Gerelateerd nieuws

Het nieuwe 1, 2, 3 sterren veiligheidssysteem voor vacuümhefapparaten op de bouwplaats van Muyen

Muyen, al ruim 60 jaar de experts in veilig werken met glas, blijft zich inzetten voor servicegerichtheid en innovatie in de glasindustrie, met altijd de focus op de veiligheid en gezondheid van onze gewaardeerde klanten.

We zijn verheugd om u te laten weten dat we niet hebben stilgezeten en dat we met trots ons nieuwe 1, 2, 3 sterren veiligheidssysteem voor vacuümhefapparaten op de bouwplaats hebben ontwikkeld. Dit innovatieve systeem is ontworpen om de veiligheid van glasmontage op de bouwplaats te verbeteren, met een duidelijk en effectief beoordelingssysteem dat de risico’s beoordeelt en de efficiëntie maximaliseert. We zijn ervan overtuigd dat dit systeem een gamechanger zal zijn voor de branche en bijdraagt aan een veiligere werkomgeving voor iedereen.

Maar dat is nog niet alles! In onze nieuwste folder vindt u een schat aan informatie over onze 80 meest actuele producten. Hierin presenteren we niet alleen onze vertrouwde klassiekers, die al decennialang de maatstaf zijn voor kwaliteit en betrouwbaarheid, maar ook gloednieuwe modellen die zijn ontwikkeld en er is een knipoog naar onze rijke geschiedenis. We hebben geluisterd naar uw feedback en wensen en hebben deze gebruikt om producten te ontwikkelen die aan al uw behoeften voldoen.

We nodigen u van harte uit om deze folder en de informatie over het 1, 2, 3 sterren veiligheidssysteem te bekijken op onze website www.muyen.com. Hier vindt u gedetailleerde informatie over elk product, inclusief specificaties en toepassingsmogelijkheden. We geloven dat u onder de indruk zult zijn van de veelzijdigheid en innovatie die we te bieden hebben.

Namens het gehele team van Muyen willen we u bedanken voor uw voortdurende steun en vertrouwen in onze producten en diensten. We blijven ons inzetten voor kwaliteit, service, slimme innovaties en natuurlijk uw veiligheid zodat u efficiënt kunt werken.

We wensen u een voorspoedig en gezond 2024 toe, vol met succesvolle projecten en veilige werkomstandigheden.

Hartelijke groet, Team Muyen BV

Bekijk hier de website.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven