Gerelateerd nieuws

Henco, we care to connect

Bij Henco bouwen we elke dag aan de wereld van morgen, onder ons motto ‘We care to connect’. Als specialist in buizen, fittingen en koppelingen zijn we de betrouwbare partner van professionals in verwarming en sanitair. Onze ruim 300 gepassioneerde medewerkers leveren een jaarlijks visitekaartje af van 130 miljoen meter buis en 11 miljoen koppelingen. Sterke verbindingen, daar draait het om. We ondersteunen elk project met een sterke focus op service, expertise en vertrouwen.

Henco kiest resoluut de weg van duurzaamheid in de volledige bedrijfsvoering. Dat betekent dat we van binnenuit werken aan een zorgzame omgang met planet, profit & people. Onze dagelijkse inspanningen om de ecologische voetafdruk te verkleinen vertalen zich in innovatieve en duurzame systemen, zoals onze succesvolle vloerverwarming.

In 2022 realiseerden de Henco-buizen liefst 1 miljoen vierkante meter vloerverwarming, om zowat 5.000 woningen van energiezuinige warmte en koeling te voorzien. Goed voor een energiebesparing van 7500 MWh!

Contact: info@henco.be of bezoek www.henco.be 

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven