Gerelateerd nieuws

Heb jij jouw bouwplaatsregistratie op orde?

Als hoofdaannemer ben je ertoe verplicht arbeidskrachten te registreren en te controleren of zij aan de arbeids- en veiligheidsvoorschriften voldoen. Registratie voor de WKA, voorkomen dat er illegalen op de bouw komen, zorgen dat iedereen de juiste veiligheidsinstructies krijgt; het is allemaal veel werk en als je het niet goed doet, heb je zo een dikke boete aan je broek!

Bouwplaats Check-in

Met Bouwplaats Check-in van BauWatch, één van de grootste online registratiesystemen binnen de bouw, zorg je ervoor dat de verplichte controles en registraties zo eenvoudig mogelijk worden geregeld, terwijl je wel voldoet aan de wet -en regelgeving. De automatisch opgebouwde WKA-boom geeft duidelijk inzicht welke medewerkers, onderaannemers, zzp’ers en uitzendkrachten op jouw project werkzaam zijn en in opdracht van wie. Zo minimaliseer je de administratie op de bouwplaats en bespaar je tijd bij het intakeproces. Zo kunnen arbeidskrachten snel aan de slag!

Efficiënt in beheer

Met Bouwplaats Check-in deel je de informatie van al jouw projecten. Arbeidskrachten doorlopen eenmalig de registratieprocedure. Je ontvangt automatisch bericht als vereisten zoals arbeidsstatus, VCA of andere certificaten verlopen.

Safety Check-in

Met de aanvullende module Safety Check-in verloopt jouw projectintroductie en veiligheidsinstructie volledig online. Optioneel kan er een kennistest worden afgenomen om te waarborgen dat de instructies zijn begrepen. Zo heb je gegarandeerd alleen geïnstrueerde arbeidskrachten op jouw locatie die allemaal dezelfde veiligheidsregels kennen.

Tevreden klanten

Gebruikers geven aan dat ze blij zijn dat er eindelijk een systeem is dat hen het leven makkelijker maakt. Duidelijke software, eenvoudig te bedienen en eventueel uit te breiden met tourniquets en/of QR-codes om de aanwezigheid te registreren. Voor elk bouwproject heeft BauWatch de juiste oplossing of het nu gaat om de software of de hardware. Moet er ook een slagboom of cameramast bij? Geen probleem: BauWatch heeft het.

Klik hier voor meer informatie

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven