Gerelateerd nieuws

Handzame 3D meetwerk oplossing voor de bouw gelanceerd in de Benelux 

In de complexe wereld van bouwprojecten is het cruciaal om over nauwkeurige gegevens te beschikken. De viDoc® RTK/GPS maakt van de iPhone of iPad Pro een slimme oplossing waarmee elke situatie duidelijk herkenbaar in 3D geregistreerd wordt. Met een precisie tot een centimeter worden de fotorealistische 3D scans ook  nog eens automatisch geografisch correct gepositioneerd. Metingen sluiten zo ondermeer direct aan op het kadaster en KLIC meldingen. 

Deze handige meetoplossing past zo in je jaszak en is snel door iedereen breed inzetbaar bij alle soorten werkzaamheden in de bouw- en infrawereld. De viDoc® maakt van je iPhone of iPad een onmisbaar hulpmiddel voor het uitzetten van maatvoeringen alsook het in 3D fotorealistisch registreren van dagelijkse werkzaamheden of bouwlocaties. De viDoc® sluit ook perfect aan op de eisen van de Wet Kwaliteitsborging (WKB) en is daarmee essentieel voor duidelijk herleidbare kwaliteitsregistraties. 

De 3D registraties worden via viZone® gedeeld, de online projectportal met herkenbare maps viewer. Beter dan onduidelijke aantekeningen of een foto via WhatApp, kan nu iedereen de bouwlocatie vanuit elke richting bekijken én meten of gebruiken in andere systemen zoals CAD, BIM of GIS.  

Vraag via vidoc@georeality.nl een proefscan van jouw project aan of bezoek een virtuele bouwplaats via  http://bouwenaanbesteding.georeality.nl

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven