Gerelateerd nieuws

Ruim aanbod aan grondverzetmachines en aannemersmateriaal uit faillissement in online veiling 

Farmpro biedt op het online veilingplatform van Troostwijk Auctions een grote hoeveelheid grondverzetmachines en aannemersmateriaal aan, afkomstig uit het faillissement van Van Der Made Infra B.V. Onder meer een Leica 3D laser multistation, drie hele jonge LiuGong grondverzetmachines en een breed assortiment aan allerhande machines en hulpmiddelen verschijnen onder de digitale hamer. De veiling is op dit moment geopend voor biedingen. Op woensdag 11 mei 2022 sluit de veiling om 14:00 uur.

Het bedrijf Van Der Made Infra B.V. was toonaangevend in de beton-, grond-, weg-, en waterbouw, de burgerlijke- en utiliteitsbouw en bij overige projecten. Begin dit jaar heeft het bedrijf faillissement aan moeten vragen. De curator heeft ervoor gekozen om de complete inboedel van Van Der Made Infra B.V. te verkopen aan een opkoper. Farmpro, een jong en dynamisch bedrijf uit Scherpenzeel met enthousiaste mensen die handelen in Landbouw- en Grondverzetmachines en onroerend goed, heeft deze deal gesloten en heeft vervolgens Troostwijk Auctions in de arm genomen om de complete inventaris te veilen. 

Wielladers, graafmachines, kranen en meer

De veilingmeester noemt de online veiling van de complete inboedel van Van Der Made Infra B.V. ‘Een megaveiling van bijna 1200 kavels, waar je als handelaar of eindgebruiker bij moet zijn’.

Er kan geboden worden op onder meer een LiuGong 848H wiellader uit 2018, een LiuGong 925E LC rupsgraafmachine uit 2018, een LiuGong 930E LC rupsgraafmachine uit 2018, vorkheftrucks, vrachtwagens, overslagkranen, walsen en laadplatforms. Maar er is veel meer! Bekijk hier alle 1146 kavels.

Over de veiling
De online veiling van grondverzetmachines en aannemersmateriaal sluit op woensdag 11 mei 2022 om 14:00 uur. 

Wil je de kavels bekijken voor je een bod uitbrengt? Dat kan tijdens de kijkdag op zaterdag 7 mei 2022 van 10:00 uur tot 16:00 uur. Locatie: Buitenbulkweg 2a, 4005 LA in Tiel.

Klik hier voor alle details over deze veiling.

Over Troostwijk Auctions

Troostwijk Auctions vindt dat alles waarde heeft. 

Bij het bedrijf draait het om het vinden, herkennen en verzilveren van die waarde, vaak via online veilingen maar ook via tenders en onderhandse verkooptrajecten. Het bedrijf taxeert, adviseert en is Europa’s grootste business to business veilinghuis met wereldwijd bereik. Online veilen is volgens het bedrijf een uitstekend en objectief verkoopkanaal. Troostwijk Veilingen realiseert de beste opbrengst in de markt en is daarnaast snel, veilig en transparant. 

Waarde draait bovendien om mensen. Respect en duurzaamheid staan daarom hoog in het vaandel. Volgens Troostwijk Auctions verdient elk product een langer leven dan bij de eerste eigenaar. Troostwijk Auctions veilt per jaar ruim 657.500 kavels voor bedrijven uit onder meer de sectoren: agrarisch, food, metaal, bouw, grondverzet en transport & logistiek. Het bedrijf heeft lokale sector specialisten door heel Europa en kopers in 167 landen. 

www.troostwijkauctions.com

https://www.linkedin.com/company/troostwijk-veilingen-b-v-troostwijk-auctions/

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven