Gerelateerd nieuws

Gromax Verhuur breidt uit in materieel en gereedschappen

Graafwerkzaamheden zonder geluidsoverlast te veroorzaken, een zelfvoorzienende schaftwagen, ofwel gereedschappen zonder CO2 uitstoot, steeds vaker worden er eisen gesteld aan emissiewaarden en duurzaamheid in bouwprojecten.

Gromax investeert in emissievrije machines en gereedschap zodat klanten aan de duurzaamheidseisen kunnen voldoen. 

Hoogwerkers zijn er al langere tijd op accu maar nu is Gromax ook in het bezit van o.a. 2 ton graafmachines en wielladers tot 5 ton. Daarnaast staan er op de 9 vestigingen ook elektrische ladderliften, trilplaten en natuurlijk divers elektrische gereedschappen voor de hoveniers. 

Ook specials als een hydraulische steenknipper of een lichtgewicht grondzeef behoren tot het assortiment.

Gromax wil graag met de klanten meedenken en het gesprek aangaan om zo de behoefte aan elektrische gereedschappen en machines in kaart te brengen om bij nieuwe investeringen nog gerichter naar de wens van de klant te werken.  Met Gromax als partner kan het aanbestedingstraject hierdoor makkelijker doorlopen worden. 

Gromax Verhuur is hét verhuurbedrijf in de Randstad met inmiddels 9 vestigingen en ruim 45 medewerkers die de klanten voorzien van het meest professionele verhuurmaterieel. Gromax Verhuur verhuurt materieel voor de bouw, industrie, weg- en waterbouw, hoveniers, schoonmaakbedrijven, grondverzet en sloopbedrijven. De kracht is de persoonlijke aandacht voor de klant en zijn project. Gromax bezit daarnaast over eigen transport en een werkplaats wat de flexibiliteit ten goede komt. Bezoek de website, www.gromaxverhuur.nl of kom langs op 1 van de 9 vestigingen om bovenstaande zelf te ervaren.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven