Gerelateerd nieuws

Gordingloos bouwen met SlimFixXT Max

De voordelen van traditionele prefab met de flexibiliteit van dakelementen

Traditionele prefab-kappen zijn vrij kostbaar, ingewikkeld en vergen veel voorbereidingstijd. De tijdswinst zit vooral in het snel in elkaar zetten op de bouwplaats, maar er is nauwelijks marge voor eventuele fouten, wat het bouwproces weinig flexibel maakt. Met het nieuwe prefab-concept SlimFixXT Max biedt IsoBouw de oplossing.

Scharnierende prefab dakelementen op maat

De projectspecifiek op maat gemaakte SlimFixXT Max bevat dragende constructieve tengels en een scharnierende verbinding in de nok. Hierdoor wordt een onderconstructie, zoals nok- en tussengordingen, overbodig. Indien van toepassing worden knieschot, muurplaat en F-ankers direct meegeleverd. De elementen zijn voorzien van een hijsvoorziening, voorgeboorde bevestigingsgaten en vaste aanslagen voor het plaatsen van de elementen op de muurplaat en het bevestigen van het knieschot. Bovendien zijn de elementen afgewerkt met een esthetische witte binnenzijde. Kortom; met SlimFixXT Max wordt u ontzorgd en profiteert u van een snelle montagetijd.

Meer flexibiliteit   

SlimFixXT Max biedt het gemak van traditionele prefab met de flexibiliteit van dakelementen.

En dat begint al bij de levertijd. Deze bedraagt slechts drie weken na akkoord van de tekening.

Veel producteigenschappen vereenvoudigen de werkzaamheden, zoals de 44 mm hoge tengels. Hierdoor is het mogelijk om met standaard latten aan te sluiten, voor bijvoorbeeld de realisatie van een bakgoot. Een ander voorbeeld is de opname van twee constructieve ribben in het element aan de gootzijde. Deze verhogen de afwerkingsmogelijkheden.

Dakramen kunnen direct, of op een later moment, worden geplaatst zonder extra onderconstructie en de pannenkeuze kan tot het laatste moment worden bepaald door het ontbreken van de panlatten.

Lees en kijk hier verder.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven