Gerelateerd nieuws

Glas Award 2023

De Glas Award is sinds jaar en dag de prestigieuze en toonaangevende vakprijs in de vlakglasbranche. De prijs is een initiatief van Bouwend Nederland Vakgroep GLAS. De Glas Award richt zich op de toepassing van vlakglas in het interieur en/of exterieur. Aspecten als ontwikkeling, organisatie, product, project en het innovatief karakter zijn daarbij invalshoeken.

Stuur je project in voor 11 oktober 2022 en reserveer alvast in je agenda donderdag 9 februari 2023 voor de finale van de Glas Award.

Trotse winnaars!

2021 – Depot Boijmans Van Beuningen te Rotterdam. Depot Boijmans Van Beuningen is een rond, schaalvormig gebouw, 40 meter hoog en 60 meter in doorsnee, totaal 15000 m2 (bvo). Het is het eerste publiekstoegankelijke kunstdepot ter wereld.

2019 – Het Poortgebouw Hoog Catharijne in Utrecht, een project van Saint-Gobain Gevelbouw was de gelukkige. Solar Highways, een ontwikkeling van Scheuten Glass, won de Innovatie Award.

2016 – Het ‘Schijn-zwembad’ in Museum Voorlinden te Wassenaar is winnaar geworden van de Glas Award. Dat is op woensdagmiddag bekend geworden tijdens de SGA Vakdagen te Gorinchem.

2014 – Het ontwerp van Winy Maas van MVRDV uit Rotterdam heeft geresulteerd in een veertien meter hoge boerderij waarbij de print de schaalvergroting volgt.

2012 – Stadhuis Nieuwegein

2010 – Ministerie van Financiën – Wintertuin

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven