Glas award

Gerelateerd nieuws

Glas award 2023: inschrijving van start!

Iedereen die betrokken is bij de totstandkoming van een glasproject (architecten, producenten, glasbedrijven, aannemers etc.) kan nu zijn project inschrijven voor de Glas Award 2023 via de Glas Award website

GLAS AWARD

De award wordt toegekend aan een bijzondere toepassing van vlakglas, een innovatief product of een spraakmakend proces of initiatief in de vlakglassector. Maar ook product- of organisatorische innovaties, evenals elk ander succesvol initiatief worden verzocht om in te schrijven (bijvoorbeeld ter promotie van de toepassingen van vlakglas in het in- of exterieur). Alleen projecten die gerealiseerd zijn in Nederland mogen aangemeld worden. Aanmelden kan tot 11 oktober 2022.

INNOVATIE AWARD EN AANMOEDIGINGSPRIJS

Maximaal worden drie inzendingen genomineerd voor de Glas Award. Dit gebeurt door een onafhankelijke jury. De jury heeft wederom dit jaar veel aandacht voor kleinere initiatieven en projecten. De leden van Vakgroep GLAS brengen hun stem uit op de genomineerde bedrijven en bepalen hierdoor de winnaar van de award. 
Ook worden er een Innovatie Award en, indien van toepassing, een Aanmoedigingsprijs uitgereikt. De Innovatie Award en Aanmoedigingsprijs worden bepaald door de jury.

JURYLEDEN

De onafhankelijke jury van de Glas Award bestaat uit: Peter van Rhede (voorzitter), Peter van Dijk van Kenniscentrum Glas, Edwin Groot van Stichting Klantgericht Bouwen, Mathijs van de Vliet van Adviesbureau Köhler Peutz BV en Jan Belis van de Faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur van de Universiteit Gent.

PUBLICATIE GENOMINEERDE BEDRIJVEN

Het vakblad Glas in Beeld zal in nummer 6 – 2022 uitgebreid aandacht besteden aan de genomineerde bedrijven. Uitgever Eisma Bouwmedia, uitgever van dit vakblad, is mediapartner van de Glas Award 2023.

UITREIKING GLAS AWARD 9 FEBRUARI 2023

De uitreiking vindt plaats tijdens de Bouwbeurs op donderdag 9 februari van 17.00 tot 19.00 uur. Reserveer je deze datum alvast in je agenda?

Meer informatie, het wedstrijdreglement en het digitale inschrijfformulier zijn te vinden op de website of neem contact op met het secretariaat van Vakgroep GLAS via 079-325 22 20.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven