Gerelateerd nieuws

Generatie na generatie vertrouwen in de toekomst met P. Vos B.V. en Hitachi

P. VOS B.V. is een familiebedrijf waar na ruim 60 jaar al drie generaties meewerken. In deze 60 jaar is er vaak gekozen voor een Hitachi. Deze keer kozen de heren Jan-Piet en Henk Vos voor een ZX210LC-7, waardoor zij een primeur hebben met de eerste 210-7 in Nederland! Naast dat zij zelf en veel van hun machinisten Hitachi fan zijn… zijn er meerdere redenen waarom zij jaar na jaar kiezen voor machines van Hitachi.

Wij spraken met Jan-Piet Vos, die ons vertelde dat hij zelf bij P. Vos betrouwbaarheid en consistentie hoog in het vaandel heeft staan. Dit verwachten zij ook van hun leveranciers. Jan-Piet vindt de service vooral belangrijk bij een machine. “Je hoopt er natuurlijk geen gebruik van te maken. Maar als er dan een storing o.i.d. aan de hand is, is het fijn als er snel en efficiënt gehandeld wordt.” Daarom zijn ze bij P. Vos ook erg blij met de Powertrain Garantie die Hitachi bij iedere machine standaard aanbiedt. “Zoiets is uniek en geeft veel vertrouwen in de toekomst.”

P. Vos verzorgt voor opdrachtgevers transport, aanneming en verhuur van machines grotendeels met machinist. Consistentie in hun verhuur is van groot belang voor hun opdrachtgevers maar ook voor hun eigen branding. Maar ook consistentie in hun kwaliteit en uitstraling. Hun machines in de bedrijfskleuren laten spuiten is dan ook zeer gewenst. Alle machines zijn GPS uitgevoerd en van vele opties voorzien zodat zij diverse opdrachten met beide handen kunnen aanpakken. Niet alleen de machine is dan belangrijk maar ook de mensen zelf, die maken het werk. Het is dus belangrijk voor Jan-Piet dat zijn machinisten tevreden met een uitgeruste en comfortabele machine kunnen werken. Dat is zeker een andere goede reden om voor een Hitachi te kiezen uit de nieuwe -7 reeks.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven