Gerelateerd nieuws

Geen circulaire economie zonder betononderhoud

Kom jij naar deze bijeenkomst van onze nieuwe Vakgroep Betonreparatiebedrijven? Dan wisselen we graag kennis uit met je hoe je kan bijdragen aan de circulaire economie door het verlengen van de technische levensduur van betonconstructies en het besparen op grondstoffen.

Het eerste deel van ons programma gaat over de manier van denken waarmee je als beslisser bij de overheid of in de bouwsector (dus als ‘toekomstmaker’ van Nederland) ambitieuze duurzame en circulaire doelen kunt behalen. Jij kunt vanuit een ecologisch gedachtengoed de omgeving van mensen en bedrijven blijvend ten goede veranderen.

Rol van duurzaam betononderhoud

Binnen de circulaire economie speelt levensduurverlenging een belangrijke rol. Het repareren en verduurzamen van kunstwerken en andere betonnen constructies voorkomt immers de winning van nieuwe grondstoffen. Na een korte pauze op ons netwerkplein presenteren verschillende sprekers elk vanuit hun eigen discipline en visie de rol van betononderhoud in een circulaire economie.

Interesse in de circulaire economie?

Vind je het leuk deze eerste ZBRM (Zuidelijke BetonReparatieMiddag) mee te maken en samen met vakgenoten en experts na te denken over de toekomst van beton in de circulaire economie? Bekijk het zeer boeiende en veelzijdige programma op deze website.

Kosten

De toegang tot het event kost €175. Daarvoor krijg je deelname tot het seminar, catering op het netwerkplein, het boek ‘Leiderschap voor Toekomstmakers’ van Daan Fousert.

Locatie, datum en aanmelden

De bijeenkomst is donderdagmiddag 30 maart in de LocHal in Tilburg. Je kan je eenvoudig aanmelden door een e-mail te sturen of te bellen met Angelique Nagtegaal op 06-42316931.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven