Gerelateerd nieuws

FutureNed: Duurzame batterijoplossingen voor de groene bouwplaats

FutureNed levert batterij oplossingen voor een groene bouwplaats: “Elektrische machines zijn pas écht rendabel wanneer de bouwplaats goed is ingericht.”– Roy Dofferhoff, oprichter FutureNed.

Verduurzamen is geen keuze meer, maar een absolute noodzaak, ook voor de bouwplaats. De energietransitie lijkt onbegrijpelijk en onhaalbaar, maar FutureNed zet zich in met hun mobiele ‘all-in-one’ batterijsystemen om een groene bouwplaats bevorderen. 

Hoge brandstofkosten, regelmatige onderhoudsproblemen en beperkte toegang tot stroom zijn met de batterijsystemen van FutureNed verleden tijd. Ook zijn de systemen te koppelen aan meerdere merken aggregaten, zodat een hybride oplossing gerealiseerd kan worden.  

Naast de milieuvriendelijkheid van deze systemen zijn ze ook zeer veilig dankzij de LFP batterijen, automatische brandblus installatie en monitoringsystemen. Houd grip op je energie en maak jouw bouwaansluiting geschikt voor elektrische machines. 

FutureNed is ontstaan uit de samenwerking met de Heus Tractors en snapt daarom als geen ander de behoeften van de bouwsector. De Heus is onder andere met haar merken XCMG en Eurotrac al jaren vooruitstrevend op het gebied van elektrische machines, afgestemd op de wensen van hun klanten. Al hun machines worden elektrisch vanuit de fabriek geleverd, waardoor de motoren rechtstreeks op de assen staan zonder versnellingsbak ertussen, wat de efficiëntie bevordert.

Klik hier voor de website.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven