Gerelateerd nieuws

Focus BV nieuwe naam Vink Aannemingsmaatschappij BV

Per 15 januari 2024 gaat Vink Aannemingsmaatschappij verder onder de naam Focus BV. Een nieuwe naam met passende uitstraling in lijn met waar het bedrijf vandaag de dag voor staat.

Focus is gespecialiseerd in civiele techniek, specialistisch installatiewerk en civiel technisch advies/ontwerp. Het bedrijf werkt voor uiteenlopende bouwbedrijven, architecten, projectontwikkelaars, (semi-)overheden, chemische concerns, tankstations, industriële bedrijven en instellingen door heel Nederland.

Rechterhand Nederlandse bouwers

Onder de bedrijfsnaam ‘Focus BV’ zet het bedrijf een volgende stap richting een herkenbare, eigen identiteit; nadat het zich in 2021 onder de voorlopige naam ‘Vink Aannemingsmaatschappij’ afsplitste van Vink Holding B.V. Algemeen directeur Harold van Buren: ‘Onze bedrijfsnaam en uitstraling veranderen, maar Focus blijft gelden als rechterhand van Nederlandse bouwers. We werken met hetzelfde team van ruim 80 trotse, gepassioneerde vakmensen toe naar de beste resultaten. Dat betekent dat onze opdrachtgevers kunnen blijven rekenen op de deskundigheid, oplossingsgerichtheid, samenwerking en betrouwbaarheid die ze al tientallen jaren van ons gewend zijn.’

Nieuwe identiteit

Focus verwijst naar de bundeling van drie expertises binnen één bedrijf: civiele techniek, installatietechniek en advies/ontwerp. ‘Door onze kennis te bundelen kunnen we in een vroegtijdig stadium met opdrachtgevers meedenken en dat tijdens elk bouwtraject blijven doen. Zo focussen we ons op échte ontzorging en het leveren van échte meerwaarde. Samen bouwen we vol plezier aan een veilige en prettige fysieke leefomgeving. Zodat heel Nederland nu én straks onbezorgd woont, werkt en reist.’

 De nieuwe huisstijl bestaat in kleurstelling uit een mix van groentinten en oranje. Groen benadrukt de menselijke verbinding die binnen het bedrijf centraal staat en verwijst ook naar duurzame ambities. Het oranje sluit aan bij de merkwaarden plezier en oplossingsgerichtheid. De nieuwe merkuitstraling wordt gefaseerd uitgerold over de bouwlocaties; de oude huisstijlkleuren – geel met rood – zijn dus tijdelijk nog zichtbaar, maar maken geleidelijk plaats voor de nieuwe kleurstelling. .  

Over Focus

Focus is een civiel technisch bedrijf, installatiebedrijf én adviesbureau in één. De afdeling civiele techniek richt zich op bouw- en woonrijp maken, circulair sloopwerk en bodemsanering. Het installatiebedrijf voldoet aan de strengste vereisten rondom installatie, onderhoud en keuringen en werkt aan chemische tankinstallaties en brandstoftankinstallaties. Terwijl het adviesbureau gespecialiseerd is in technisch tekenwerk, begeleiding biedt bij vergunningsaanvragen en complex rekenwerk uitvoert.

Klik hier voor de website.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven