Gerelateerd nieuws

Flowlight: De ultieme oplossing voor transparante dubbelwandige dakpanelen

Zoekt u voor licht hellende daken naar goede daglichttoetreding, een oplossing met verbeterde isolatie waardes of naar industriële daklichten met geprofileerde beplating? Flowlight heeft de oplossing met haar grote assortiment lichtdoorlatende isolerende sandwichpanelen

Flowlight® Erkend Europees Specialist in lichtdoorlatende isolerende sandwichpanelen.

Flowlight is al 37 jaar gespecialiseerd in transparante dubbelwandige polyester dakplaten voor vrijwel alle profielen in verschillende diktes. Voor hellende daken in de utiliteitsbouw. Toepassing van deze lichtdoorlatende dakpanelen bespaart energiekosten en verhoogt arbeidsproductiviteit. Voor u als bouwer tijdbesparend en voordelig door monteergemak zonder overbodige bevestigingsmaterialen.

Aankoop aan de bron. Voordeel voor u.

Bij Flowlight produceren we hoogwaardige transparante dubbelwandige polyester dakplaten in eigen huis. Hiermee realiseren we industriële daklichten van topkwaliteit en voorzien we gebouwen in heel Europa van natuurlijk daglicht.

Profiteer van de voordelen van Flowlight:

  • Sandwichpanelen verkrijgbaar met brandvertragende topplaat. BROOF (t1).
  • Voor elk profiel een passende oplossing. Met naadloze aansluiting
  • Energiebesparing door isolatie met behoud van hoge lichttoetreding
  • Uitzonderlijke bestendigheid
  • Zeer lange levensduur (met minimaal onderhoud!)
  • Project-specifieke garantietermijn van onze CE gecertificeerde panelen.
  • Korte levertijden door eigen productie
  • Eenvoudig en snel te monteren. Bespaar tijd en geld.

Europees marktleider

Flowlight is gevestigd in Hoensbroek en levert aan distributeurs, productiebedrijven en bouwbedrijven in heel Europa. Sinds de start van het bedrijf in 1986 werd in Europa al meer dan 1.500.000 m2 aan dubbelwandige polyester dakplaten aangebracht in de utiliteitsbouw. Vandaag de dag is Flowlight hiermee marktleider in Noord- en Oost-Europa.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven