Gerelateerd nieuws

EW100: een nieuw tijdperk van graafmachines op wielen in Nederland begint

De Wacker Neuson mobiele graafmachine EW100 is uniek in zijn klasse en zet nieuwe maatstaven. Bij de ontwikkeling van de machine stond de bouwplaats 4.0 centraal: Een intelligent aanbouwdelenmanagement, een goed doordachte mens-machine-interface en de optie voor diverse hulpsystemen en interfaces zijn slechts enkele voorbeelden.

Bij het verwisselen van aanbouwdelen helpt de machine de machinist door de hydraulische oliestroom naar het vooraf ingestelde werktuig aan te passen op basis van de selectie op het 10-inch touchscreen display.

De graafmachine blinkt ook uit op het gebied van veiligheid met goed zicht dankzij de afgeplatte motorkap. Naast de achteruitkijkcamera, zorgt de vlakke motorkap voor een volledig zicht rondom de machine. Daarnaast is de graafmachine extreem stabiel, zelfs wanneer hij 360 graden draait met een geheven last.

Verder lag bij de ontwikkeling van de graafmachine de nadruk op gebruiksvriendelijkheid en effici├źntie: Zo kan de EW100 dankzij de krachtige aandrijfhydrauliek en de hoge basisprestaties ook worden gebruikt voor werkzaamheden waarvoor anders een 14-tons graafmachine nodig zou zijn.

Betrouwbaarheid, innovatie, gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en pure kracht. Deze nieuwe graafmachine sluit volledig aan bij de kernwaarden van Wacker Neuson en met trots delen we door middel van een passende foto dat de eerste EW100 twee weken geleden in Nederland is gearriveerd. Neem voor verhuur- en verkoopoplossingen gerust contact op met een van onze vestigingen of volg de Nederlandse Wacker Neuson socials.

WEBSITE

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven