Gerelateerd nieuws

Ervaar de onschatbare waarde van vakkundig schilderwerk van monumenten in Nederland

Als trotse hoofdsponsor van de Landelijke opening van Open Monumentendag2023 dragen we bij aan het behoud en de waardering van en voor monumenten. Al jarenlang verfraaien en verduurzamen we monumenten met onze duurzame lakken.

Op vrijdag 8 september start om 20.00 de Landelijke Opening van Open Monumentendag. De opening vindt dit jaar plaats in de Zwolle. De stad waar Wijzonol meer dan honderd jaar geleden gestart is als groothandel in verfwaren in de binnenstad. Nu in 2023 is de inmiddels Koninklijke Van Wijhe Verf nog steeds gevestigd in Zwolle, op industrieterrein de Grote Voort, waarvandaan alle oer-Hollandse lakken en verven de hele wereld overgaan.

Tijdens de opening in Zwolle worden verschillende activiteiten georganiseerd. Je kunt Wijzonol vinden op de maakmarkt bij de kraam van Historische Muurreclames Zwolle. Ook is Wijzonol in diverse vormen aanwezig op verschillende monumentale locaties tijdens de Monumententour.

Op zaterdag 9 en zondag 10 september 2023 zullen de deuren van ruim 5.000 deelnemende monumenten Nederland gratis geopend zijn voor bezoekers. Bekijk op de pagina welke monumenten allemaal deelnemen.

Lees meer over Open Monumentendag 2023 via: Monumentendag – Wijzonol

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven