Gerelateerd nieuws

TVVL verbindt mens en techniek tijdens deelname aan Vakbeurs Energie

Nederland zit vol in de energietransitie met alle uitdagingen die daarbij horen. De belangstelling voor nieuwe technieken en oplossingen voor energiebesparing en verduurzaming is ongekend hoog. TVVL helpt installatietechnici verder met of door? haar deelname aan Vakbeurs Energie: het grootste zakelijke evenement in het kader van duurzame opwekking en besparing van energie in Nederland. Op 11, 12 en 13 oktober zullen tijdens Vakbeurs Energie de Brabanthallen volop in het teken staan innovatie, kennisdeling en business.

Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie en energiemanagement? Aan welke wet- en regelgeving moeten installaties binnenkort voldoen? Waar vind ik betrouwbare en onafhankelijke informatie? De wereld van de installatietechniek verandert snel en installatietechnici moeten veel informatie verwerken om bij te blijven. TVVL biedt onafhankelijke informatie en draagt bij aan de ontwikkeling van nieuwe technieken en hulpmiddelen om te voldoen aan de verwachtingen vanuit overheden én consumenten. TVVL maakt tijdens Vakbeurs Energie de verbinding tussen kennis en mensen en draagt als kennispartner van de Vakbeurs Energie bij aan de inhoudelijke programmering. Daarnaast is TVVL ook aanwezig als standhouder tijdens de drie dagen van de beurs.

Over TVVL 

TVVL is het Platform voor mens en techniek, opgericht in 1959 en telt inmiddels ruim 1000 persoonlijke leden en 500 bedrijfsleden. TVVL is een belangrijke gespreks- en kennispartner in de technologiesector. We helpen met oplossingen voor de technische uitdagingen van de toekomst. Bij TVVL vind en deel je kennis. Bijvoorbeeld in cursussen, workshops en trainingen, via de online kennisbank en TVVL Magazine. Daarnaast organiseert TVVL toonaangevende en inspirerende evenementen door heel Nederland. TVVL expertgroepen en communities zijn actief op diverse vakgebieden zoals elektrotechniek, klimaattechniek, sanitaire technieken en gebouwbeheer. 

Over Vakbeurs Energie

Vakbeurs Energie is hét jaarlijkse ijkpunt voor professionals om de balans op te maken op het gebied van energie. Drie dagen lang komt alles en iedereen op het gebied van energiebesparing en duurzame energieopwekking samen voor het grootste live energieplatform van Nederland. Op Vakbeurs Energie ervaren bezoekers de wereld aan mogelijkheden, van inkoop tot techniek en van regelgeving tot management. Bekijk de nieuwste oplossingen van dichtbij, neem deel aan interactieve lezingen en live demonstraties en doe waardevolle contacten op. 

Vakbeurs Energie vindt plaats op 11 t/m 13 oktober in de Brabanthallen. Toegang is gratis bij tijdige voorregistratie, die die start op dinsdag 16 augustus en duurt tot en met maandag 10 oktober.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven