Gerelateerd nieuws

Eerste editie van ‘Den Haag Bouwt & Ontwikkelt’ laat toekomst van Den Haag zien

Onlangs is de eerste editie van het gratis magazine ‘Den Haag Bouw & Ontwikkelt’ uitgekomen. In het blad komt een breed scala aan partijen dat aan de toekomst van de stad bouwt aan het woord. Zo laten ontwikkelende partijen huidige en toekomstige projecten in de stad zien en komen onder andere wethouders Robert van Asten (Stedelijke Ontwikkeling) en Martijn Balster (Volkshuisvesting) uitgebreid aan het woord over de groei van Den Haag en welke kansen en uitdagingen dit met zich meebrengt. Wethouder Van Asten nam vanochtend uit handen van bladmanager Bouke Niggendijker het eerste exemplaar in ontvangst.

Het magazine laat een brede groep partijen aan het woord die betrokken zijn bij de bouw in Den Haag, zoals ontwikkelaars, corporaties, investeerders, en architecten. Naast de gemeente Den Haag schijnen Haag Wonen, Staedion, Hof Wonen, AM, Synchroon, NU Projectontwikkeling, Architektenkombinatie, VORM, Rabobank, Olsthoorn makelaars, ERA Contour en de VastgoedSociëteit Haaglanden hun licht op de ontwikkelingen in de stad.

Sinds 2021 verschenen er al edities van ‘Bouwt en Ontwikkelt’ voor de provincies Friesland, Groningen, Overijssel, Flevoland en Drenthe en de gemeente Rotterdam. Vanaf nu zal er jaarlijks een editie over Den Haag verschijnen.

Exemplaren van het blad zijn vanaf morgen gratis verkrijgbaar via https://www.bouwtenontwikkelt.nl/.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven