Gerelateerd nieuws

Een perfect geregeld binnenklimaat met Albrand

Als gedreven specialist weten we alles over verwarming en -verkoeling en duurzame klimaattechniek. Het is wat we dagelijks doen en waar we je graag mee vooruit helpen. Je wilt het beste resultaat voor jouw klant, met het beste rendement op alle vlakken.

Comfortabel
Met de opkomst van warmtepompen zien we dat vloerverwarming nog populairder wordt omdat je een groot oppervlak met een lage watertemperatuur effectief verwarmt. Daarnaast is vloerverwarming heel comfortabel. Je voelt nooit kou op de vloer en ervaart een aangenaam binnenklimaat. En dat is precies ons doel: een tevreden klant met een perfect geregeld binnenklimaat.

Energiezuinig
Vloerverwarming vormt een ideale combinatie met een warmtepomp. Bij warmtepompsystemen worden de slangen dichter bij elkaar gelegd, meestal tien centimeter. Hoe meer slangen je legt, hoe lager de watertemperatuur kan zijn en hoe minder energiekosten dus voor de klant.

Stofarm inslijpen
Zowel bij nieuwbouw als in bestaande woningen kun je kiezen voor vloerverwarming. Zo zorgen wij er bij een renovatieproject voor dat de sleuven voor de leidingen snel, vakkundig en stofarm worden ingeslepen in de bestaande dekvloer, met zo min mogelijk overlast voor de klant. We monteren de leidingen vervolgens vlak onder de uiteindelijke vloer. Dit zorgt voor een snelle opwarming van de vloer waardoor je profiteert van extra comfort en energiebesparing.

Meer weten? Onze adviseurs geven je graag meer advies. Bezoek ons op de Vakbeurs Energie in Den Bosch. Je vindt ons bij standnummer 3.C.080.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven