Gerelateerd nieuws

EcoSmart – op weg naar een afvalvrije werkplek 

EcoSmart is een onderdeel van Renewi en helpt bedrijven en instellingen om (rest)afval te voorkomen. Dat doen we door op een slimme en geavanceerde manier verschillende soorten afval direct bij de bron te sorteren, waardoor afval geen afval wordt, maar de grondstof voor nieuwe producten. Met als resultaat: afvalvrije werkplekken, gebouwen en openbare ruimtes. Hiermee leveren we, samen met onze klanten, een concrete en zichtbare bijdrage aan de circulaire economie, aan een wereld waarin afval niet bestaat.

EcoSmart biedt verschillende diensten aan, gericht op de interne afvalinzameling binnen uw bedrijf of instelling. Zo kunt u bij ons inzamelmiddelen kopen of huren, leveren wij advies en rapportages en kunnen we de volledige interne afvalinzameling voor u in beheer nemen. Op deze manier werken we samen toe naar een afvalvrije werkomgeving, waarbij uw afval grondstof wordt voor nieuwe producten.

Wij zijn de enige partij die advies en uitvoering combineert, zodat uw organisatie duurzaam wordt en blijft. Met onze aanpak en expertise werkt u naar een win-winsituatie toe: meer waarde voor uw stakeholders & minder impact op het milieu!

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven