glas

Gerelateerd nieuws

NIEUW! e-learning Basisbegrippen Vlakglas

In samenwerking met de Online Bouw Academie is er een e-learning ontwikkeld met de titel ‘Basisbegrippen Vlakglas’ met KCG docent/technisch adviseur Peter van Dijk als cursusleider.           
                                                          
Deze e-learning is bestemd voor iedereen die in de dagelijkse praktijk van het werk te maken krijgt met vlakglas, dat kan zijn in de glassector maar ook de bouw/aannemerij, gevelbouw, timmerfabriek, schilder/glaszetter etc.
Niet alleen voor nieuwe instroom maar ook zeker interessant voor wie al langer actief is in de bouw en meer over de mogelijkheden van vlakglas wil leren.

De e-learning bestaat uit 5 modules met telkens een aantal lessen o.a. over de belangrijkste begrippen en technische termen, glassoorten, bouwregelgeving en glasnormen, veiligheidsglas en glasplaatsen en is een goede voorbereiding op de klassikale cursus Basiskennis Glas of Glaszetten basis.

Bij deelname aan de KCG cursus Basiskennis Glas of Glaszetten basis kunnen u en/of uw medewerker(s) vooraf de e-learning volgen voor het gereduceerde tarief van €75,- exclusief BTW (normaliter €125,- excl. BTW via de Online Bouw Academie).
Dit aanbod en tarief geldt alleen bij deelname aan de klassikale cursus Basiskennis Glas.

KCG blij met deze aanvulling op de cursusaanbod en zijn er van overtuigd dat deze e-learning een waardevolle toevoeging is op deelname aan de KCG basiscursussen!

Voor meer informatie kijk op: www.kenniscentrumglas.nl

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven